Hvad Siger Mine Kunder

Hvad Siger Mine Kunder

Hvad Siger Mine Kunder

“Med Kristoffer som guide flyver tiden afsted gennem Berlins brede og åbne gader. Du får på denne tur får du et rigtigt godt indblik af Berlins historie og kultur. Kristoffer tager dig med gennem de mange forskellige “Stadtzentrum“s som Berlin i bund og grund har. Hovedfokus på turen er Berlins store ikoniske monumenter, med særlig fokus på hvornår i historien de er opført og deres værdi til byen, dog vil jeg fremhæve Kristoffers evne til at fortælle sjove og mærkværdige (og måske mindre kendte) anekdoter, såvel historiske som nutidige. Ved disse steder mærker man virkelig Berlins ånd og det var også i disse momenter jeg var mest fanget i historien. Jeg anbefaler denne tur til alle som nyder at se en storby på to hjul i tilpas tempo og som har interesse for Berlins historie og anekdoter."

Theis W. F.

"Chris var en FANTASTISK rejseguide. Han er rigtig vidende og holdt turen spændende alt imens han var professionel. Jeg anbefaler stærkt alle ture, der gives af ham."

Alex O.

“Tusind tak for en god tur! Vi nød det så meget. Det var utrolig lærerigt, i et rart tempo og hyggelig atmosfære. Vi gik derfra med mange spændende fakta og fortællinger om Berlins historie, erhvervet i skønt selskab. Vi vil klart anbefale en tur med Kristoffer.”

Kris & Sarah

Vi er så glade for at været blevet guidet rundt i Berlin af kloge og venlige Kristoffer! Selvom vi bor i byen og kender den fra hverdagen, farvelægger alle Kristoffers historier - personlige som offentligt kendte - byen på en helt særlig vis! Vi er glade for at have mødt andre danskere gennem turen, hvor der var et trygt rum til at stille spørgsmål og hygge sig imens vi blev klogere sammen. Alle kan være med og vi kan anbefale det til enhver.

 Karoline W.