Min Historie

Da jeg flyttede til Berlin i 2016, var det tænkt som et midlertidigt ophold. Men med en livslang interesse for historie, blev jeg mere og mere nysgerrig omkring byen, selvom jeg ikke følte jeg passede ind som en typisk “Berliner”. Opvokset i Afrika, samt en lille jysk landsby, og uddannet i København som geograf, var Berlin nok ikke det mest oplagte sted at lande, men nu kan jeg ikke forestille mig andet – og lidt eksotisk skulle det jo være. Efter nogle år begyndte historiens vingesus at trække i mig og inspireret af en god ven overtalte jeg mig selv til at prøve mig selv af og begyndte at arrangere mine egne guidede rundvisninger.

Min Historie

Da jeg flyttede til Berlin i 2016, var det tænkt som et midlertidigt ophold. Men med en livslang interesse for historie, blev jeg mere og mere nysgerrig omkring byen, selvom jeg ikke følte jeg passede ind som en typisk “Berliner”. Opvokset i Afrika, samt en lille jysk landsby, og uddannet i København som geograf, var Berlin nok ikke det mest oplagte sted at lande, men nu kan jeg ikke forestille mig andet – og lidt eksotisk skulle det jo være. Efter nogle år begyndte historiens vingesus at trække i mig og inspireret af en god ven overtalte jeg mig selv til at prøve mig selv af og begyndte at arrangere mine egne guidede rundvisninger.

Min Guide Filosofi

Min Guide Filosofi

Min Guide Filosofi

Som guide prøver jeg at give overblik over Berlin’s levende og omskiftelige epoker, med historier der omfatter både kunst, kultur, krig og genfødsel af en nation. Måske får vi ikke nævnt alle de historiske datoer eller krydset alle attraktionerne af listen, men forhåbentligt vil mine historier om de sidste måneder i Hitlers klaustrofobiske bunker og Brandenburger Tors forvandlinger gøre jeres tur til noget I vil huske.

Her er vi