Ofte Stillede Spørgsmål

Er vi Garanteret en Dansk Guide?

Ja, mit modersmål er Dansk og umiddelbart er det kun jeg selv der levere turene for jer, med mindre andet er specifikt aftalt.

Hvordan Booker Jeg en Guidet Tour?

Jeg vil anbefale at du læser lidt om mit udbud af foreslåede cykleture og byvandringer her først, og så skriver en mail til mig med jeres ønsker og med jeres detaljer. Jeg kan lave et program der passer lige til jer. I sidste ende sender jeg en bekræftielses email med alt i har behov for at vide. 

Hvad hvis vi har Særlige Ønsker For Vores Guidede Tour?

Det er næsten kun fantasien der sætter græsen for, hvordan vi kan strukturere og arrangere jeres Guidede Tour. I har måske allerede set noget af byen eller ønsker at fokusere på en særlig bydel – vi finder en løsning. Måske ønsker i en pause et særligt sted eller har andre behov. Jeg vil gøre alt jeg kan, bare skriv mig en email eller giv mig et opkald og så arbejder jeg på sagen. 

Er der en Pause på Vores Tour til Toiletbesøg og Vandstop?

Hvis i har bestilt en Tour på 3 timer eller derover, forsøger jeg som regel at inkludere en kort tisse og vand pause. Er turen kortere kan vi sagtens prioritere det, men det gør selvfølgelig programmet mere begrænset.  

Hvad hvis vi er Nødt Til at Aflyse eller det Regner voldsomt på Dagen?

Jeg ønsker at i skal have den bedst mulige oplevelse på jeres Guidede Tour. Hvis det f.eks. regner voldsomt og i ønsker at ændre dagen eller tidspunkten for jeres tour så ring til mig og normalt kan vi finde en alternativ løsning. Men Touren kan sagtens gennemføres og nydes i lidt regn. 

Op til en uge inden dagen for jeres Guidede tur kan i aflyse uden gebyr. Herefter forbeholder jeg mig retten til at opkræve et gebyr på 100€, for at kompensere for at måtte have afvist andre mulige kunder og holdt min kalender fri for jer. 

Er det Sikkert at Cykle i Berlin?

Jeg vælger omhyggeligt ruterne til mine ture, og er trænet i at håndtere cykelture for publikum. Vi foretrækker ruter, der fører væk fra byens travle hovedveje, og forsøger hvor det er muligt at følge rolige gader og cykelstier, for maksimal sikkerhed og nydelse.

En stor del af Berlins husstande ejer ikke en bil, og at rejse med cykel eller offentlig transport er normen her, hvilket betyder, at bilister er vant til cyklister.

I Berlin er det muligt at nyde en sikker og afslappet cykeltur, også med børn.

Er der Andre med på Vores Tour?

Jeg udbyder ikke offentlige guidede tours på nuværende tidspunkt, så det er jeres helt egen tur, og i princippet er det eneste vigtige for planlægningen og udførelsen, at det passer til jeres ønsker. 

Kan vi Betale på Dagen?

I de fleste omstændigheder ja, så længe jeg har jeres kontakt information i tilfælde af udeblivelse. 

Kan vi blive Samlet Op på vores Hotel eller starte Touren efter vores ønske?

Da det er jeres Tour, kan alt lade sig gøre indefor rimelighedens grænser. Cykel kan f.eks. sågår transportere til jer og hentes igen imod en 10€ omkostning per cykel per vej. Dog normalt på cykelture starter vi ved en af mine to leverandøre i Prenzlauer Berg. 

Hvad Anbefales at vi Medbringer på vores Tour?

  • Tøj efter vind og Vejr. Det er altid godt at have lidt en lag mere med og en regnjakke med mindre der er lovet skyfrit vejr. 
  • Gode Sko, Solcream på, Vand og en lille snack for at holde energinivauet og koncentrationen oppe. 

Kan du hjælpe os med vores Skole eller Studietur til Berlin

Har i behov for assistance, råd og vejledning til planlægningen af jeres tur til Berlin eller bare spørgsmål? Forhør jer hjertens gerne og jeg hjælper jer rigtig gerne videre. Hvis det er mere omfattende, sender jeg jer gerne et fuldstændig uforpligtende tilbud. 

Flere Spørgsmål?

I er mere end velkomne til at høre os ad