CYKELTUR  FOR SKOLEGRUPPER OG STUDERENDE I BERLIN 

CYKELTUR ER HØJDEPUNKT FOR SKOLEGRUPPER I BERLIN

Skal i med en skolegruppe eller studerende til Berlin, er en guidet cykeltur mere end anbefalingsværdigt. De grupper jeg har mødt, som har været i Berlin mange år i streg, siger alle at cykelturen er højdepunktet på hele rejsen. Mine grupper er altid super glade for at de kan få det på dansk – jeg er den eneste cykelguide i Berlin der kan garantere det på dansk.

Jeg har rigtig god erfaring med at håndtere sådanne grupper så de både for en fantastiske opvelselse, samt kommer sikkert og afslappet gennem byen. De unge mennesker elsker afvekslingen mellem, at bevæge sig rundt i byen på cykel og stoppe de mest spændende steder og blive underholdt med gode historier. Det er den perfekte måde at starte jeres tur i Berlin – man får både overblik samt forståelse for byen.

VIDEN OG UNDERHOLDNING TIL ETHVERT NIVEAU

Det er en dejlig måde for elever og deres lærere at fordybe sig i Berlin og dens intense historie. Om i er en livlig gymnasieklasse eller en specialklasse, tager jeg hensyn til vidensniveau og evne til at kunne koncentrere sig og tilpasser turen netop til jeres gruppe. Om i vil se de store highlights som Brandenburger Tor og Rigsdagen, eller fokusere mere på f.eks Berlinmuren er op til jer. På cykel kan vi nå vidt omkring og kan tilmed se en masse små og store højdepunkter, samt aspekter af Berlin’s hverdag indimellem.

HVAD KAN VI OPLEVE?

I kan se mine forslag til mulige ture her – jeg tilpasser dog altid ruten efter jeres præferencer – om det er ønske om pauser, interesser eller hvad i allerede har set eller har planlagt for de næste dage.

ANBEFALING OG ORGANISERING

Jeg anbefaler gruppe størrelser på max 16 gæster inkl. voksne, af sikkerhedsmæssige årsager. De fleste grupper er større og jeg kan enten tilbyde, at kører en tur om morgen og en om eftermiddagen, eller den næste morgen. Alternativt har jeg kontakt til flere erfarne danske guider i Berlin, hvis i helst vil afsted på samme tid.

BOOK EN TUR!

Så hvad venter i på, ring eller skriv til mig og forhør jer uforpligtende om mulighederne – jeg vil gøre alt jeg kan for at arrangere den perfekte cykeltur til jer.

Tag jeres studerende med på cykeltur i Berlin – det er en oplevelse de aldrig vil glemme!

  CYKELTUR ER HØJDEPUNKT FOR SKOLEGRUPPER I BERLIN

  Skal i med en skolegruppe eller studerende til Berlin, er en guidet cykeltur mere end anbefalingsværdigt. De grupper jeg har mødt, som har været i Berlin mange år i streg, siger alle at cykelturen er højdepunktet på hele rejsen. Mine grupper er altid super glade for at de kan få det på dansk – jeg er den eneste cykelguide i Berlin der kan garantere det på dansk.

  Jeg har rigtig god erfaring med at håndtere sådanne grupper så de både for en fantastiske opvelselse, samt kommer sikkert og afslappet gennem byen. De unge mennesker elsker afvekslingen mellem, at bevæge sig rundt i byen på cykel og stoppe de mest spændende steder og blive underholdt med gode historier. Det er den perfekte måde at starte jeres tur i Berlin – man får både overblik samt forståelse for byen.

  VIDEN OG UNDERHOLDNING TIL ETHVERT NIVEAU

  Det er en dejlig måde for elever og deres lærere at fordybe sig i Berlin og dens intense historie. Om i er en livlig gymnasieklasse eller en specialklasse, tager jeg hensyn til vidensniveau og evne til at kunne koncentrere sig og tilpasser turen netop til jeres gruppe. Om i vil se de store highlights som Brandenburger Tor og Rigsdagen, eller fokusere mere på f.eks Berlinmuren er op til jer. På cykel kan vi nå vidt omkring og kan tilmed se en masse små og store højdepunkter, samt aspekter af Berlin’s hverdag indimellem.

  HVAD KAN VI OPLEVE?

  I kan se mine forslag til mulige ture her – jeg tilpasser dog altid ruten efter jeres præferencer – om det er ønske om pauser, interesser eller hvad i allerede har set eller har planlagt for de næste dage.

  ANBEFALING OG ORGANISERING

  Jeg anbefaler gruppe størrelser på max 16 gæster inkl. voksne, af sikkerhedsmæssige årsager. De fleste grupper er større og jeg kan enten tilbyde, at kører en tur om morgen og en om eftermiddagen, eller den næste morgen. Alternativt har jeg kontakt til flere erfarne danske guider i Berlin, hvis i helst vil afsted på samme tid.

  BOOK EN TUR!

  Så hvad venter i på, ring eller skriv til mig og forhør jer uforpligtende om mulighederne – jeg vil gøre alt jeg kan for at arrangere den perfekte cykeltur til jer.

  Tag jeres studerende med på cykeltur i Berlin – det er en oplevelse de aldrig vil glemme!

   SPØRGSMÅL OG SVAR?

   Hvad er varigheden og længden på turen

   Cirka 3 timer og 9-11 km tur (som udgangspunkt – kan tilpasses efter jeres ønsker)

   Hvad koster det og hvad med betaling?

   Jeg udbyder konkurrencedygtige priser, fra 26€ per person for større grupper. Lad mig høre, hvor mange i er , og jeg vender hurtigt tilbage med et nøjagtigt tilbud. 

   Angående betaling kan den enten foregå kontakt på dagen eller med overførsel før eller efter turen. Ønsker i at overføre det endelige beløb efter turen, er et depositum påkrævet på 150€.

   Er en cykeltur i Berlin sikkert? 

   Jeg vælger ruterne omhyggeligt og vi kører mest på ruter, hvor vi kommer væk fra den travle trafik og fokusere på stille gader, parker og cykelstier. 

   Endvidere er det at cykle blevet meget almindeligt i Berlins gader og hele tiden forbedres forholdene for cyklister. Det er min erfaring efter mange ture rundt med unge mennesker i Berlin, at det er muligt at nyde en cykeltur rundt i byen afslappende og sikkert. 

   Hvad ser vi på turen? 

   Jeg vil anbefale at kigge lidt på de ruter jeg udbyder her. 

   Men som udgangspunkt, vil de fleste skole- og studiegrupper, som minimum, gerne forbi f.eks. Berlinmuren ved Bernauer strasse, Brandenburger Tor, Rigsdagen, Mindesmærket for Holocaust og ind igennem den tidligere Kongelige bydel ved museumsøen. Det kan vi godt klare på 3 timer, inkl. en lille pause. 

   Hvor starter og slutter turen?

   Som udgangspunkt her centralt ved “Mietradmitte” tæt på både Rosenthaler Platz (U8) eller Rosa-Luxenburg-Platz (U2).

   Cyklerne kan evt. bruges resten af dagen (uden ekstra omkostninger) og returneres i så fald til mødested i eget tempo. Hvis i har madpakker med, kan man f.eks. ende turen i Tiergarten og jeg kan vise jer en simpel rute tilbage til cykeludlejer. Mulighederne er mange, og det er op til jer. Jeg guider jer også gerne sikkert tilbage, hvis det er præferencen. 

   Hvorfor tage med Olsen Tours Berlin? 

   Hvis i vil ud og cykle i Berlin og det bare skal være med en erfaren dansk guide, trænet i at føre cykelgrupper sikkert gennem Berlin, så er mine autentiske ture det perfekte valg.

   Kan vi ændre datoen eller tidspunktet?

   Skulle det regne voldsomt på dagen eller har i organisatoriske problemer eller forsinkelser, så ring til mig. Hvis jeg har plads i kalenderen, vil jeg gøre alt jeg kan for, at imødekomme ethvert ønske om ændring af tid og dato, uanset årsagen. Dog kan vi risikere, at cykler ikke er til rådighed på meget kort varsel, hvis de er reserveret til anden side. Des tidligere i tager kontakt herom, des større er chancen selvfølgelig. Det vil ærgre mig rigtig meget, hvis I måtte føle jer nødsaget til at aflyse.

   Men hvad hvis vi bliver nødt til at aflyse?

   Jeg ønsker at give jer de mest fordelagtige vilkår, så op til en uge inden turen kan i aflyse uden gebyr. Herefter kan i aflyse mod et gebyr på 100€ for at kompensere mine partnere og jeg for at have holdt vores kalender fri for jer. 

   Send en Forespørgsel

   Lad mig høre jeres præferencer for tid og dato, hvem og hvor mange i er, og om i har særlige ønsker og interesser jeg kan imødekomme. Jeg returnere hurtigst muligt og når alt er på plads får i en bekræftigelse af jeres booking per email. 

   Er jeres forespørgsel indenfor de næste 48 timer vil jeg anbefale at ringe, så kan vi bekræfte direkte per telefon. 

   Ring til os

   +49 1766 107 4792